luni, 1 august 2016

Ungent care te poate salva de multe probleme.


Atunci când medicina clasica este lipsita de putere, în ajutor vin remedii populare. Există o varietate de creme care sunt mai bine decat cele de farmacie. Vă sugerez o rețetă de unguent minunat care ajută rănilor și a bolilor de piele. Oamenii au experimentat această metodă pe care-l ajută foarte mult în tratamentul erizipel și a venelor varicoase.
Veți avea nevoie de:
200 ml de ulei de măsline;
100 g de ceară de albine naturală;
100 g de rășină de conifere (pin, molid, cedru);
2 linguri. miere;
1-2 grame de propolis.

Mod de preparare:
1. Amesteca într-o oală ceară de albine, uleiul de măsline și rășina de conifere. Pune pe o baie de apă compozitia timp de 10-12 minute. Daca rășina este uscată este necesar sa o transformi în pulbere. În cazul în care rășina este dificil sa o obținii din pădure, poti sa o cumperi dintr-o farmacie. Este nevoie să adăugați doar câteva picături. Înainte de a începe să utilizați rășina, este necesar să se verifice dacă există o predispoziție pentru alergie la această facilitate.
2. Se adaugă miere și se fierbe timp de 8-10 minute.
3. După adăugați propolis și fierbeti timp de 8-10 minute, amestecând constant.
4. Se răcește și se toarnă într-un borcan de sticlă.
Acest unguent trebuie păstrat numai în frigider. Utilizați de o data sau de două ori pe zi. Vă dorim o recuperare rapidă!
Dar cu toata increderea va recomand si aceasta crema miraculoasa: Grăsimea de emu este un produs foarte concentrat, obţinut prin extracţie şi fracţionare. Pătrunde rapid în piele fără a lăsa pete de grăsime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu